-all røkt fisk (jeg har smakt)
-sild i lake (krydder- og sursild)
-kaviar, den oransje i tube
-og som nevnt; pysesushi
Det er klart at jeg trenger å utvide fiskehorisonten. Om ikke for annet så vil jeg i hvertfall unngå å få den svært utbredte og kjente sykdommen struma, som pappa fremdeles skremmer meg med innimellom (se bildet av kvinne med struma under).
Det sies dessuten at det finnes så mye god fisk der ute, som bare venter på å bli oppdaget av meg. Fremover vil jeg i stor grad bruke denne bloggen til å snakke om fisk. Ved en senere anledning vil jeg også fortelle historien som kanskje forklarer hvorfor jeg ikke har spist så mye fisk. Det er en trist historie.

God idé, Ane! Jeg vil heller ikke se sånn ut...
SvarSlettNordmenn burde spise mye mer fisk - tenk all den deilige fisken vi fisker og bare eksporterer i vei. Vi må spise den selv, dere der hjemme i Norge må utnytte denne fantstiske råvarekilden norskehavet kan gi dere. Jeg derimot må knaske omega3-kapsler for å ikke få struma. her i denne nesten-innlandsnasjonen er det lille du kan få kjøpt av fisk bakt inn i frityrgratinade og marinade og æsj...
Nå har de hel svær 2-3 kilos frossen ørret på Kiwi til 27 kroner kilon. Det vil si et digert beist som må legges på skrå i frysern til verdien av en tre pils på Evergreen. Dæven. Jeg kjøpte den ikke sist for det var for mye mat på en gang, og jeg tror ikke jeg klarer å knuse den i to med jiu jitsu-slaget mitt. Men den anbefales. Ørret er godt ass.
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlett